Duminica Stejarii se intalnesc cu suporterii echipei nationale de rugby

Logo Club 16 Fan Club Rugby Romania
Logo Club 16 Fan Club Rugby Romania
Duminica, 10 noiembrie, de la ora 19.00, Club 16 – Fan Club Rugby Romania si Federatia Romana de Rugby invita toti suporterii rugbyului romanesc la o intalnire cu jucatorii si stafful tehnic al echipei nationale. Intalnirea va avea loc la James Joyce’s Pub & Restaurant, Piata Valter Maracineanu, nr 1-3 (la intrarea spre Parcul Cismigiu). James Joyce’s a acceptat sa gazduiasca Club 16 si pana acum, fie ca a fost vorba de vizionarea vreunui meci de rugby important, fie de o simpla intalnire la o bere, pur si simplu.

In felul acesta, Club 16 inaugureaza o serie de intalniri periodice care isi propun sa aduca mai aproape echipa nationala de suporterii ei. Modelul este unul deja binecunoscut in tarile cu rugby mai dezvoltat decat la noi, acolo unde jucatorii si fanii au prilejul sa se cunoasca mai bine, sa impartaseasca din succesele sau problemele cu care se confrunta in preajma meciurilor importante.

Iar acum este un astfel de prilej si pentru noi. Sambata, la ora 19.00 echipa Romaniei intalneste in premiera Tonga, o echipa mult mai bine clasata in rankingul international. Va fi un meci istoric, mult asteptat, care va deschide seria de meciuri-test ale lunii noiembrie, serie din care mai sunt programate partidele cu Canada si Fiji. Suporterii romani se anunta in numar mare la stadion pentru a-si incuraja echipa favorita.

A doua zi, indiferent de rezultatul final, vom petrece impreuna cu Stejarii si antrenorii lotului cateva ore impreuna intr-o atmosfera destinsa si prietenoasa, vom bea o bere si vom dezbate problemele cu care se confrunta echipa nationala, vom impartasi tristetile si bucuriile comune, vom lua autografe si vom pune la cale multe proiecte viitoare, cum ar fi, de exemplu, Anglia 2015.

Echipa nationala de rugby a Romaniei, prezenta la fiecare editie de Cupa Mondiala de pana acum, neinvinsa in ultimul an, cu o istorie plina de rezultate frumoase imptriva unor mari natiuni rugbystice, cu un viitor promitator, merita o mai mare caldura si atentie din partea suporterilor romani. Va invitam asadar, cu mic, cu mare, sa petrecem impreuna doua ore de neuitat.

Hai Romania! Hai Stejarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*