Ultimul test al anului ne poate clasa in fata Italiei. Vor reusi Stejarii sa ne faca fericiti si asta-seara?

Iata-ne si in fata ultimului test al unui an inceput dezastruos cu Germania, continuat triumfal cu Georgia si testele din iunie si iata ajuns la sfarsit dupa un test foarte reusit si chiar eroic cu Samoa. Personal cred ca toata echipa a s-a daruit exemplar insa mie personal mi-au placut in mod deosebit Lazar, Gorcioaia, Fonovai, Dumitru si Antonescu alaturi de cei remarcati in sondajul Club 16, Radoi si Simionescu.

Stejarii au ocazia sa urce iarasi in clasamentul World Rugby si tinand cont de cum au abordat testul cu Samoa, ei cred ca sunt cei mai constienti de acest lucru si de importanta unei astfel de reusite. Maniera in care au abordat ultimul test arata maturitate si coeziune a grupului si suntem siguri ca vor aborda si meciul din aceasta seara la fel. radoi

Vor intalni azi Tonga, o echipa care chiar daca este formata tot din insulari din Pacific, este diferita de  echipa samoana, practicand un joc mai deschis, chiar daca la fel de fizic si intens, bazat pe o circulatie rapida si continua a balonului din ruck-uri, construit in jurul unui demi foarte capabil, cu calitati de playmaker si nu incearca sa se impuna fizic la fiecare duel. Echipa anuntata pentru meciul cu Romania pare putin mai puternica in comparatie cu cea folosita impotriva Japoniei deoarece in linia a treia a aparut un jucator de valoare si cu multa experienta, Kamalafoni, jucatorul lui Leicester Tigers. In duelul celor doua linii a treia va fi cheia acestui meci.

In tabara noastra, echipa tehnica a ales sa ruleze cat mai multi jucatori si mizeaza din nou si pe jucatori tineri care speram sa confirme increderea acordata. Este o abordare interesanta sa fie rulati atat de multi jucatori in astfel de meciuri dificile si importante dar nu de putine ori am fost surprinsi placut de catre echipa tehnica cand a mizat pe jucatori la care nu ne asteptam. Este o echipa neobisnuita, o formula pe care nu am vazut-o pana acum, in special in linia a treia.De asemenea se pregatesc si trei jucatori sa debuteze si din aceasta perspectiva va fi un meci foarte interesant la finalul caruia toti suporterii Stejarilor speram sa aplaudam inca o victorie! Suntem alaturi de voi!

HAI ROMANIA !! HAI STEJARII !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*