De ce salut implicarea La Fântâna în susținerea echipei Steaua București

Dacă mai există printre voi cineva care nu știe că sunt mare fan de rugby (iubesc acest sport!), este cazul să nu mai existe :)) Unii mă tot întreabă ce am găsit la rugby, unde ”se împing unii pe acolo”. Eu le spun că am găsit un fair play fantastic. Alții mă întreabă cum de îmi place un sport atât de dur. Eu le spun că o fi dur, dar este bărbătesc (cei care au jucat rugby știu că acel moment în care vezi că adversarul vine cu toată forța să te doboare înțelegi dacă ai puterea de a fi tu însuți sau nu…). Și există cei care îmi respectă opțiunea de a iubi acest sport, pe care ei nu îl înțeleg. Lor le spun ”mulțumesc”, pentru că fix despre asta este vorba și în rugby: despre respect reciproc.

Nu vă puteți închipui cu câtă bucurie am primit vestea că La Fântâna se implică în susținerea echipei de rugby Steaua București. Pentru că implicarea unui astfel de brand, puternic și cu renume pe piață, în rugby este un motiv de bucurie pentru toți cei care susțin și iubesc acest sport.

De prisos să vă spun că o să urmăresc de aproape acest parteneriat pentru că, repet, cred că este unul benefic pentru rugby, pentru sport, în general. Am început, de altfel, urmărirea asta de aproape cu o urmărire de foarte aproape :)) Căci am fost la niște filmări cu rugbiștii de la Steaua. Care au ieșit de mare angajament. După cum puteți vedea mai jos.

Desigur, ar trebui spus – așa cum se spune în unele filme în genericul de final – că ”nici un Chinezu nu a fost rănit pe parcursul filmărilor” :)) Și ar fi purul adevăr. Rănit nu am fost, dar vreo 4 zile am mers așa un pic mai chinuit :)) Dar câte nu fac eu pentru propovăduirea cauzei rugby-uliu… 😀

Vă las cu filmulețele de mai jos. Dar nu înainte de a saluta încă o dată implicarea La Fântâna în rubgyul românesc. Respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*