Intalnirea Stejarilor cu suporterii

Club 16
Joi, 16 noiembrie, ora 18:00, la Fire Club,cu doar doua zile inainte de debutul Romaniei in meciurile-test din noiembrie, impotriva Samoa, Club 16 invita toti suporterii romani de rugby la o intalnire cu Stejarii. E al treilea eveniment de acest tip, dupa cele organizate in 2013 si in 2015.

Prima intalnire a avut loc in noiembrie 2013, tot in perioada testelor din toamna si a fost organizata la James Joyce,s Pub, langa Cismigiu. Era o toamna speciala pentru echipa nationala, una in care veneau victoriile istorice cu Tonga si Canada, precum si intalnirea foarte disputata cu Fiji. A fost prima ocazie in care jucatorii echipei nationale, impreuna cu stafful tehnic, au petrecut impreuna cu suporterii cateva ore la o halba de bere intr-o atmosfera foarte placuta. Au fost atunci prezenti mai multi jucatori: Macovei, Lucaci, Lazar, Fercu, Surugiu si altii. L-am cunoscut indeaproape si pe Lynn Howells care a avut si el ocazia sa-si impartaseasca viziunea pentru viitorul Romaniei in rugby. S-au luat autografe, s-au facut fotografii si s-a simtit toata lumea bine. Irina si Doina de la James Joyce au fost atunci doua gazde minunate care s-au preocupat de tot in cele mai mici detalii, totul ca evenimentul sa fie un succes. Si asa a si fost! Noi am mai ramas tarziu in noapte, dupa ce jucatorii s-au retras sa se odihneasca, sa petrecm si sa facem planuri pentru viitor.

A doua ocazie a fost in iunie 2015. De data aceasta, am ales ca locatie Fire Club, in Centrul Vechi, un loc in care obisnuim sa vedem live meciurile internationale de rugby. Don, pe care il cunoastem foarte bine din tribunele de pe Arcul de Triumf, a fost o gazda perfecta pentru o noua intalnire a Stejarilor cu suporterii lor. Prilejul era competitia World Rugby Nations Cup care se organiza in fiecare an in Bucuresti, doar ca acel an era unul mai special, in care Romania se pregatea pentru Cupa Mondiala, competitie la care se calificase inca o data. Au fost atunci prezenti Stejarii: Alex Gordas, Michael Wiringi, Randall Morrison, Stephen Hihetah sau Robert-Catalin Dascalu, impreuna cu stafful echipei nationale (Howells, Tincu sau Apjock) si, nu in ultimul rand, Hary Dumitras, proaspatul de atunci presedinte al FRR. Prezenta unor prieteni ai notri sau ai rugbyului romanesc ca: Berti Barbera, Catalin Crisan, Razvan si Dani sau Lupu Rednic ne-a bucurat de asemenea. S-a baut multa bere, s-a ras si s-au facut din nou planuri. Avea sa fie o noua intalnire reusita.

Iata ca a venit momentul sa organizam a treia intalnire. Pana acum, ne-am intalnit o data la doi ani. Poate ca e timpul sa crestem cadenta, mai ales ca nevoia de a sta unii langa ceilalti exista, de ambele parti, atat Stejari, cat si suporteri. Pentru echipa nationala urmeaza doua meciuri importante in aceasta luna, cu Samoa pe 18 si cu Tonga pe 25 noiembrie, ambele prilejuri foarte bune pentru echipa noastra sa urce in clasamentul World Rugby dar si sa-si puna la punct formula cu care va ataca o noua calificare la Cupa Mondiala in campania de la inceputul anului viitor. E momentul sa strangem randurile! E momentul sa fim alaturi de Stejari!

Va asteptam pe toti joi, 16 noiembrie, ora 18.00, la Fire Club (str. Covaci nr 7) in Centrul Vechi din Bucuresti!

Va garantam ca o sa fie o intalnire pe cinste, o ocazie fantastica sa cunoasteti jucatorii si membrii staffului echipei nationale si sa petrecem impreuna cu ei cateva ore in care sa vorbim, sa facem poze impreuna, sa obtinem autografe si sa bem o bere.

Hai Romania! Hai Stejarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*