Berea Stejar lansează Stejarii, o ediție cu un ambalaj special dedicată echipei Naționale de Rugby a României

Berea Stejar, sponsor oficial al echipei Naționale de Rugby a României „ Stejarii”, lansează o ediție specială a dozei de bere sub deviza „Niciun Mondial Acasă!”. Ediția limitată este dedicată fanilor de esență tare și este inspirată de rezultatele Stejarilor din ultima vreme și de dorința de a-i susține în continuare.

Noul ambalaj al dozei de bere Stejar își schimbă numele în Stejarii până la finalul anului, iar designul ambalajului ilustrează ipostaze specifice unui meci de rugby. Berea Stejar încurajează fanii de esență tare să fie alături de echipa lor de suflet, înaintea unor confruntări internaționale importante.

“Stejar este un partner și un suporter de tradiție al rugby-ului românesc. Anul acesta am vrut să facem un pas în plus prin lansarea unui ambalaj special, dedicat echipei Naționale de Rugby a României și organizarea unei deplasări pentru un nucleu de suporteri adevărați, care să fie alături de echipă în tribune la meciul cu Irlanda. Este felul nostru de a ne încuraja echipa și de a ne arăta mândria pentru reușitele lor,” a declarat Victor Teioșanu, Senior Brand Manager Stejar.

StejarII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*