Intalnirea fanilor cu Stejarii – 2018

Acum cativa ani am inceput sa organizam intalniri intre fanii de rugby si Stejarii – echipa nationala de rugby a Romaniei.
Totul a inceput timid, in 2013, cu o intalnire in Oscar’s Pub, tot in noiembrie.

Eram si noi si jucatorii usor stingheri dar atmosfera s-a degajat usor-usor pe masura ce timpul trecea cu discutii intre noi, iar limbile se dezlegau pe masura ce gaturile ni se udau cu bere din belsug.
A fost apoi intalnirea de la Fire Club, in iunie 2015, inainte de Cupa Mondiala.

Am petrecut momente frumoase impreuna, cu emotiile si bucuria pregatirii pentru cea mai importanta competitie de rugby de pe glob. Numarul suporterilor veniti a crescut vizibil in comparatie cu prima intalnire, totul a fost la superlativ.
A venit apoi intalnirea din 2017, tot la Fire Club – o gazda excelenta, in noiembrie, dupa victoria entuziasmanta cu Samoa si inaintea intalnirii cu Tonga.

Era spre finalul unui an de exceptie, in care Stejarii castigasera Rugby Europe Championship in fata Georgiei, dupa mai multi ani de seceta, iar pozitia in clasamentul mondial era mai buna ca niciodata. Ce mai, fusese un an de exceptie, iar toata lumea avea incredere in campania de calificare la Cupa Mondiala din Japonia.
A fost o intalnire memorabila. A venit intregul lot, numarul suporterilor a fost si mai mare, au fost destule momente emotionante (discursul capitanului Macovei, minutul de reculegere in memoria lui Doky etc). S-a discutat mult, s-au facut planuri, s-au luat autografe si s-au legat prietenii. Parca niciodata nu ne-am simtit mai aproape unii de altii: Stejari-suporteri.
Aveti aici un link cu filmul intalnirii.

Si iata ca a venit momentul intalnirii din 2018. Stejarii ne asteapta la finalul unui an greu, poate chiar cel mai greu din istoria rugbyului romanesc. Anul a 2018 a fost anul infrangerii cu Spania de la Madrid, anul descalificarii Romaniei de la Cupa Mondiala pentru folosirea unui jucator neeligibil, anul scandalului arbitrajului romanesc de la meciul Belgia-Spania care a facut inconjurul planetei, anul infrangerilor pe linie a selectionatei U20 si a semnalelor unui viitor incert, anul barajului pentru evitarea retrogradarii din Rugby Europe Championship.

Moralul jucatorilor romani nu este cel mai bun, nici cel al suporterilor dar avem un staff nou, avem un numar mare de jucatori tineri de valoare care au debutat deja sau asteapta sa debuteze pentru prima echipa, am castigat barajul impotriva Portugaliei si exista germenii unei reconstructii care sa ne asigure prezenta la Cupa Mondiala din 2023.
Cu atat mai importanta este intalnirea de astazi, cu cat totul este inca fragil, abia la inceput. Stejarii ne asteapta alaturi de ei, iar noi raspundem “Prezent!”, ca de atatea ori si vom fi acolo, sa-i cunoastem, sa impartasim idei si planuri impreuna si sa le dam un plus de incredere exact acum, cand au mai mare nevoie de el.

Asadar, va asteptam pe toti cei care sustineti jucatorii si stafful echipei nationale si credeti intr-un viitor al Stejarilor in rugbyul mondial, sa fiti alaturi de ei!
Astazi, joi, 22 noiembrie, ora 19:30 la Hotel Pullman – World Trade Center, Piata Montreal, Nr. 10, Bucuresti.
Va asteapta multe surprize si o tombola cu participare gratuita, in care marele premiu este ceasul editie limitata de la Tissot – “Stejarii”, ceasul echipei nationale de rugby a Romaniei!

Haideti alaturi de noi!
Hai Romania! Hai Stejarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*