#RomaniansAreHere

#RomaniansAreHere
Acum vreo jumatate de an in Anglia s-a derulat o campanie de presa impotriva migratiei romanesti in Marea Britanie. „Romanians Are Coming” era titlul unei mini-serii TV pe canalul Channel 4. Aceasta a declansat o reactie in randul comunitatii romanesti stabilita deja in insula sau printre romanii din tara. S-au facut proteste, s-au semnat petitii s-au creat anticampanii.

Stiam de la acel moment ca echipa nationala calificata la Cupa Mondiala de Rugby care se desfasoara chiar in Anglia va constitui un vehicul foarte important de imagine pozitiva pe care Romania il poate exporta, nu doar in Marea britanie, cat si in intreaga lume.
Tocmai de aceea am folosit in postarile noastre din saptamanile precedente hashtagul #RomaniansAreComing pentru a arata lumii o alta fata a romanilor, a suporterilor romani de rugby care insotesc echipa Romaniei la meciurile de la Cupa Mondiala.

Astazi, la ora la care scriem aceste randuri, majoritatea dintre suporteri sunt ajunsi deja in capitala britanica, unde va avea loc meciul de debut al Stejarilor la Cupa Mondiala, Franta – Romania. In aceste conditii, hashtagul devine #RomaniansAreHere si va invitam sa postati pe Twitter, Facebook si Instagram folosind acest hashtag. Hai sa aratam lumii cine suntem!

Incepand cu ora 16.30, suporterii romani se intalnesc inaintea partidei cu Franta pentru a petrece impreuna la o bere si a ne pregati pentru meciul care incepe la ora locala 20.00.
Locatia intalnirii este:
The Cow
Westfield Stratford City Shopping Centre 4 Chesnut Plaza,
Carphone Warehouse
Montfichet Rd
London E20 1GL

Oricine doreste sa vina este binevenit. Vom mai folosi astfel de prilejuri si in preajma celorlalte meciuri din grupa.

Pana atunci incurajam astazi echipa Romaniei incepand cu ora 22.00 (ora Romaniei), in meciul contra vicecampioanei mondiale Franta. Suntem alaturi de Stejarii Romaniei! Nimic nu este imposibil!

Hai Romania! Hai Stejarii!

#RomaniansAreComing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*