Urmeaza meciul cu Spania, Stejarii au nevoie de suportul nostru!

StejariiAceasta editie a Cupei Europene a Natiunilor a inceput foarte bine pentru echipa Romaniei, cu doua victorii frumoase, una in deplasare cu Portugalia si a doua in fata propriilor suporteri, cu Rusia.

Sambata 23 Februarie 2013, la Gijon, ora locala 16:00, pe stadionul Deportivo Las Mestas, Stejarii vor intalni echipa Spaniei, un adversar dificil care ne-a dat ceva dureri de cap la ultimul meci.

Club16 a fost alaturi de Stejari atat la meciul din deplasare din Portugalia cat si pe Arcul de Triumf. Accesul la Gijon este destul de dificil deoarece nu exista un zbor direct insa ar fi bine daca un grup de romani rezidenti in Spania ar fi alaturi de Echipa Nationala. Meciul este important, fiind primul meci al spaniolilor acasa si acestia sigur vor incerca sa impresioneze, mai ales ca anul trecut selectionata spaniola a fost mult mai puternica in meciurile de acasa in comparatie cu cele din deplasare, invingand atat Romania cat si Georgia.

Si pentru noi meciul este foarte important, Romania putand sa-si consolideze prima pozitie in grupa inaintea meciului din deplasare cu Belgia si a celui de pe teren propriu cu Georgia.

Asadar este important ca Stejarii sa fie sustinuti cum se cuvine! Daca sunt romani rezidenti in Spania care vor fi prezenti in tribune la Gijon, ii rugam sa ne contacteze:

Contact

Hai Stejarii! Hai Romania!

2 Replies to “Urmeaza meciul cu Spania, Stejarii au nevoie de suportul nostru!”

  1. Pingback: Cu ce credeţi că vă asociază lumea 2.0 când se gândeşte la voi? • Chinezu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*