A fost Sambata! A fost o zi Speciala! Au fost Stejarii!

A fost Sambata! A fost o zi Speciala! Au fost Stejarii!

Emotia meciului de sambata si-a facut simtita prezenta inca de la debutul saptamanii premergatoare acestui eveniment si cu toate astea, nu ne-am putut ascunde un zambet…Ea, emotia, a devenit “amanta” noastra. Daca tuturor celorlalte sentimente le-am atribui statutul de “sotie”, emotia febrilei asteptari a confruntarii, este precum o “amanta”. Numai ea poate fi, pe cat de frumoasa, pe atat de capricioasa!

Ea, “amanta”, ne-a insotit tot timpul si nu ne-a parasit nici macar in momentul in care s-a auzit fluierul care pornea batalia. Mai mult de atat, ni s-a aratat precum un inger in momentul in care Stejarii nostri calareau de zor ursul siberian si a devenit un adevarat demon in momentul in care acesta s-a aratat cu adevarat, in toata salbaticia lui.
Inca o data, nu e de glumit cu regele tundrei!

Da, ursul siberian, este regele tundrei, regele intinderilor nesfarsite, unde el domina zarile si nimic nu-i intuneca privirea dar aici nu e tundra! Aici e Arcul de Triumf! Aici e pamantul Stejarilor, iar privirea i-a fost umbrita de padurea noastra.

Demult nu am mai vazut o padure atat de deasa! Chiar daca o data, uriasul siberian a culcat tinerele mladite ajungand in poiana terenului de tinta, Stejarii au strans randurile si precum in istorie, privirea lor spunea totul, “Pe aici, nu se trece!”

Si nu s-a mai trecut. In acel moment, balonul oval a ajuns, din lupta surda de pe pamant, in aerul soimului care trece peste deasa padure de Stejari si cu toate astea, replica a fost cu masura, pana la pauza!

“Amanta” isi facea din nou simtita prezenta, era din nou demon si linistea ne-a venit, tot de la “Stejari”.
Puterea ursilor (in aceasta editie de calificari, nu pierdusera nici o gramada) s-a oprit in baietii nostri, iar ghearele lor, prin crampoanele ghetelor de joc, nu au gasit vreun aliat in pamantul nostru. Gramada Romaniei!
Mihaita Lazar, Andrei Radoi (La Multi Ani, Stejarule!), Paulica Ion, Ovidiu Tonita, Marius Sarbe, Alin Coste, Cornel Tatu, Lucaci Viorel, Calutzu Carpo Daniel si Eugen Capatana – Respect!

Raniti, ursii erau si mai periculosi, am simtit asta, iar ranile de dupa meci sunt dovada dar, de aceasta data, NU!
Erau inconjurati si fiecare incercare disperata de a indeparta pericolul era readusa la normalitatea fireasca a jocului prin cine altii decat Macovei ©, Fercu si Vlaicu!
Pentru o secunda, am inchis ochii si mi-am dat seama ca Stejarii nostrii sunt puternici precum ursii (Macovei, Csabi), rapizi precum panterele (Fercu) si ageri precum vulturii (Vlaicu). Tot acest amalgam a mers intr-o singura directie, asezat pe drumul victoriei de catre al nostru Pitic Urias Surugiu!

Si asa a si fost, iar daca nu era destul, frematand alaturi de padurea lor, se gaseau gata sa intre/reintre in lupta, Horatiu Pungea, Petru Tamba, Ciprian Caplescu,Dorin Manole, Mihai Rosca, Adrian Apostol,Robert Dascalu si Ionut Neacsu.

Nu a mai fost nevoie. Ursii erau ingenunchiati, iar lovitura decisiva a venit de la Vlaicu!
Atunci ne-am dat seama ce inseamna sa CREZI si sa LUPTI pana la FINAL!

A fost o zi speciala, a fost o promisiune indeplinita dar care face parte din trecut, deoarece ne asteapta alte batalii!
Vom fi acolo, “amanta” ne va insoti peste tot si stiu ca Stejarii ne vor ajuta sa ii vedem numai frumusetea, frumusetea Victoriei!

Iar in timpul crancenei batalii, pe margine, mai statea un Stejar, precum un urs in cusca, oprit sa intre in lupta de gratiile gipsului….Madalin Lemnaru!

Vazandu-l, vazandu-i pe baieti, stiu, NOI VOM FI IN ANGLIA!

Mai vine cineva?

2 Replies to “A fost Sambata! A fost o zi Speciala! Au fost Stejarii!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*