Cum puteți ajuta la finanțarea proiectului RUGBY4SCHOOLS

Pentru al optulea an consecutiv, magazinele PROFI contribuie și în 2018 la îmbunătățirea calității vieții celor mici și îi invită pe toți cumpărătorii care le calcă pragul să decidă prin vot cât din cei 1.500.000 de lei pe care rețeaua îi donează să revină fiecăruia dintre ONG-urile înscrise în campanie.

Una din asociațiile participante este Asociația Timișoara Saracens cu proiectul RUGBY4SCHOOLS, prin care se încurajează practicarea rugbyului în rândul elevilor.

Cum puteți ajuta la finanțarea acestui proiect?

Fiecare client PROFI poate vota unul dintre proiectele ONG-urilor participante. Votarea se efectuează foarte simplu la infochioșcurile amplasate în magazinele PROFI, scanând codul de bare al bonului fiscal primit în urma cumpărăturilor făcute în perioada 10 septembrie – 14 octombrie, 2018.

Iată clipul de promovare al acestui proiect.

Organizațiile înscrise în campania 2018 reprezintă șapte domenii de interes: sănătate, apărarea drepturilor copiilor, educație, incluziune/servicii sociale, protecția mediului, cultură și sport.

”Prin parteneriatele din anul acesta continuăm să oferim susţinere financiară ONG-urilor care luptă pentru binele copiilor astfel încât să-și ducă mai departe valoroasele proiecte. Ne-am unit forțele ca să ajutăm cât mai mulți copii deoarece ei reprezintă viitorul nostru. Dispunem de o resursă considerabilă de motivație și de dorința de a ajuta, astfel că dăruim 1.500.000 de lei pentru a schimba în bine viața copiilor. Sperăm că oamenii din întreaga țară vor dovedi interes față de cauzele pe care le susținem și se vor implica”, a declarat Luminița Bunda, Director Marketing, PROFI Rom Food.

Proiectele și cauzele sprijinite în campanie sunt următoarele:

Asociația Timișoara Saracens – Proiectul RUGBY4SCHOOLS

Există multe metode prin care se poate învăța munca în echipă, colaborarea, ambiția, însă puține dintre acestea promovează simultan viața sănătoasă și mișcarea.

Prin promovarea rugby-ului în rândul tinerilor elevi, urmărim să le oferim acestora nu numai șansa de a face mișcare și a învăța un sport de echipă, ci și de a dobândi valori și calități care să le fie de folos în orice context se vor afla.

Federația Filantropia în parteneriat cu Profilaxis – Proiect – „Sănătate la un click distanță”

Pentru că nu toată lumea are acces sau se poate deplasa la un medic specialist, aducem medicul acasă la pacient prin 3 stații mobile care pot ajunge în zone rurale unde nu există medici.

Astfel, se pot efectua peste 4000 de consultații medicale la distanță, oferind acestor oameni șansa la sănătate, oricât ar fi ei de izolați.

Organizația – Salvați Copiii – Programul: Și noi avem drepturi!

Pentru noi toți respectarea drepturilor copiilor este importantă și tocmai de aceea prin acest program dorim să îi informăm pe cei mici despre drepturile și responsabilitățile lor și, totodată, să aducem aceste aspecte și la cunoștința adulților.

Fundația – United Way Romania – Proiect – Viitor pentru 6.500 de copii săraci!

Ajutăm mii de copii să meargă la școală și să aibă o viață mai bună.

Împreună putem sprijini 6.500 de copii săraci să primească zilnic o masă caldă și sănătoasă, rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă și medicamente, dar și suport constant din partea profesorilor, psihologilor și consilierilor specializați.

Organizația Umanitară Concordia – Proiectul: STOP sărăciei extreme în randul copiilor!

Scopul proiectului este de a ajuta familiile sărace să își păstreze copiii aproape și să le ofere șansa unui viitor mai bun. Ajutăm copiii să se pregătească mai bine pentru școală, să se îngrijească de igiena personală, le oferim hainele și rechizitele necesare pentru a merge la școală în orice anotimp, și cel puțin o masă caldă pe zi. Le mai oferim zilnic ocazia să se joace împreună cu alți copii din comunitate, să afle lucruri noi și să petreacă timp împreună cu parinții lor. Părinților le suntem alături atunci când au nevoie să-și găsească un loc de muncă sau pentru a-și accesa drepturile în relația cu autoritățile de stat.

Asociaţia – Pădurea Copiilor – Programul „Pădurea Copiilor”

Pentru că nu putem sta deoparte și să vedem cum copiii noștri vor crește într-un mediu sufocant, plin de praf și lipsit de oxigen, scopul programului “Pădurea Copiilor” este de a planta și dezvolta păduri în 100 de localități până în anul 2030.

Asociația Culturală Contrasens – Proiectul ”Artă’N Casă Junior”

Timp de un an școlar, copiii învață, creează, cresc mari și descoperă lumea împreună cu oameni de cultură și cu artiști, în ateliere și în culisele instituțiilor de cultură și artă din orașele lor – teatrul, biblioteca, muzeul, opera, universitatea. Tinerii artiști rezidenți Artă’N Casă, le vor fi mentori și vor deschide cu copiii porți pe care nu ar fi îndrăznit să le deschidă singuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*