Romania-Japonia astazi de la ora 16.00

Mai e putin pana incepe meciul Stejarilor impotriva japonezilor. Un meci care se desfasoara intr-o companie selecta a meciurilor-test din acest weekend de noiembrie. Amintim doar Franta-Australia, Scotia-Noua Zeelanda sau Anglia-Fiji pentru a ne face o idee despre cat de incarcat este acest weekend rugbystic. Dintre toate insa cel mai mult ne intereseaza meciul nostru de astazi, de pe stadionul Arcul de Triumf.
Japonezii au venit la Bucuresti decisi sa obtina prima victorie pe teren european din istorie. Noi zicem sa mai astepte putin, mai incolo, poate in meciul cu Georgia dar nu astazi. Astazi avem de luat revansa dupa ultima intalnire cu niponii in care ne-au invins in 2005.
Am fost ieri la stadion unde am spionat antrenamentul japonezilor. Sunt jucatori foarte rapizi si puternici dar suntem convinsi ca putem sa-i anihilam printr-un joc disciplinat, in forta si cu o aparare buna. Avem o gramada in care suntem cu siguranta superiori si avem incredere ca treisferturile noastre se vor ridica la inaltimea unei asemenea intalniri. Putem continua forma buna aratata la IRB Nations Cup in vara. Avem o echipa noua in care experienta este completata de entuziasmul mai multor debutanti. Avem incredere in echipa noastra si trebuie sa invingem azi.
Nu uitati, astazi de la ora 16.00 pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti, Romania intalneste Japonia intr-un meci test la rugby. Echipa are nevoie de cat mai multi sustinatori. Haideti alaturi de Stejari! Club 16 – Fan Club Rugby Romania va fi din nou in tribuna incurajand echipa pana la final.
Pentru cei care nu sunt din Bucuresti, reamintim ca meciul va fi transmis in direct pe TVR si TVRHD.
Hai Stejarii! Hai Romania! Invingem astazi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*